Gefeliciteerd Met Jullie 25 Jarig Huwelijk : Felicitatie 25 Jarig Huwelijksjubileum Met Goudlook En Champagne

Gefeliciteerd Met Jullie 25 Jarig Huwelijk : Felicitatie 25 Jarig Huwelijksjubileum Met Goudlook En Champagne. Maar de liefde tussen jullie is er eentje die eeuwig zal blijven branden. Of het nu gaat om een romantisch huwelijksaanzoek, om een fantastische bruiloft die er aankomt of om een felicitatie trouwdag jubileum, hier vind je de perfecte verrassingen om dit bijzondere moment te vieren. Sjef & agnes wolswijk 25 jaar getrouwd! De liefde spat er bij jullie nog altijd vanaf en ik hoop dat dit nog vele jaren zo zal blijven. Een van de volgende voorbeeld teksten is ook leuk om op een felicitatiekaart voor trouwen te schrijven.

Gaat er iemand trouwen (?) feliciteer diegene dan met een huwelijk felicitatie gedichtje, korte gedichtjes en lange. Van harte gefeliciteerd met jullie getal jarig huwelijk. Een mooie stap om jullie liefde te bezegelen. Maak er iets moois van! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

25 Jarig Huwelijk Kaarten Plaatjes Bewegende Plaatjes En Animaties Van Animatieplaatjes Nl Huwelijk Zilveren Bruiloft Kaarten
25 Jarig Huwelijk Kaarten Plaatjes Bewegende Plaatjes En Animaties Van Animatieplaatjes Nl Huwelijk Zilveren Bruiloft Kaarten from i.pinimg.com
Ik wens jullie een leven van geluk en liefde samen toe. Grappige felicitaties voor 25 jaar huwelijk. Wauw, al 25 lentes bij elkaar. Stuur dan een 12,5 jaar getrouwd felicitatie met een leuke felicitatietekst, speciaal ontworpen voor het koperen huwelijksfeest. Het 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk! Het zilveren huwelijk is een hele speciale. Wat een geweldige mijlpaal voor een geweldig paar.

Een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust.

Dan ben jij hier bij hallmark aan het juiste adres. Wat wensen wij jullie een mooie dag met een zoen, een knuffel en een lach vooral ook veel zon en niet teveel regen laat jullie liefde alle zorgen wegvegen zoals alle jaren dat jullie dit al doen rest van mij nog een hele dikke zoen! We hopen dat jullie nog driedubbel zo lang getrouwd mogen blijven. Een van de volgende voorbeeld teksten is ook leuk om op een felicitatiekaart voor trouwen te schrijven. Ik ben er dankbaar voor dat ik samen met jullie deze wel zeer bijzondere dag kan en mag vieren. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Na twaalf en een half jaar: Wat een geweldige mijlpaal voor een geweldig paar. Bijna iedereen slaagt erin om een mooie huwelijkswens te vinden voor een 25 jarig huwelijk. 25 jaar 300 maanden 1.304 weken 9.131 dagen 219.145 uren 13.149.000 minuten en oneindig veel liefde. Al 25 jaar geleden beloofden zij elkaar hun trouw een hele tijd gelukkig als man en vrouw de huwelijksboot heeft vaste koers gevaren hoewel ook moeilijke tijden waren gelukkig ook voorspoed op zijn tijd vol liefde en saamhorigheid dankbaar voor deze 25 jaar feliciteren wij dit heerlijke paar. Felicitatie 50 jaar getrouwd als het gouden huwelijk geen reden is om een leuke felicitatie te sturen aan het echtpaar! Liefde is warmte, liefde is echt.

Wauw, al 25 lentes bij elkaar. Mr mrs droombruiloft huwelijk gefeliciteerd uitnodigingen brieven afbeeldingen geschenken geld mr&mrs, 25 jaar getrouwd trouwkaarten liefdescitaten huwelijk brieven woorden leven artiesten Ik wens jullie een hele prachtige dag vol fun, en nog vele dagen en jaren daarna. De 25 jaar getrouwd huwelijkswensen zijn er in verschillende vormen. Bijna iedereen slaagt erin om een mooie huwelijkswens te vinden voor een 25 jarig huwelijk.

Gefeliciteerd Met Jullie Huwelijk Kaart 65507206
Gefeliciteerd Met Jullie Huwelijk Kaart 65507206 from hertog.nl
Vandaag zijn sjef & agnes wolswijk 25 jaar getrouwd! Mr mrs droombruiloft huwelijk gefeliciteerd uitnodigingen brieven afbeeldingen geschenken geld mr&mrs, 25 jaar getrouwd trouwkaarten liefdescitaten huwelijk brieven woorden leven artiesten Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht. Jullie hebben mij geleerd wat echte liefde en een goed huwelijk is. Overzicht met huwelijks jubileum gedichtjes over en voor het huwelijks jubileum, voor wie zoveel jaar getrouwd is. Sjef & agnes wolswijk 25 jaar getrouwd! Het 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Lieve namen, ik ben zo gelukkig jullie hier samen te zien staan, nog altijd net zo verliefd als 25 jaar geleden.

We wensen jullie heel veel liefde, geluk en wijsheid toe.

Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen. Felicitatie 50 jaar getrouwd als het gouden huwelijk geen reden is om een leuke felicitatie te sturen aan het echtpaar! Een prachtige mijlpaal, waar jullie trots op mogen zijn. We hopen dat jullie nog driedubbel zo lang getrouwd mogen blijven. Jullie zijn alweer 25 jaar gelukkig met elkaar! Lieve namen, ik ben zo gelukkig jullie hier samen te zien staan, nog altijd net zo verliefd als 25 jaar geleden. Overzicht met huwelijks jubileum gedichtjes over en voor het huwelijks jubileum, voor wie zoveel jaar getrouwd is. Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. Een jubileum van 25 jaar, Het 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Voor velen een zeldzaamheid, maar voor jullie een feit: Een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust. Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij!

Ma karin aat en rik #rebonieuws #bodegraven #reeuwijk. Het is heel bijzonder na vijfentwintig jaar met vele ups en downs nog altijd bij elkaar. Gaat er iemand trouwen (?) feliciteer diegene dan met een huwelijk felicitatie gedichtje, korte gedichtjes en lange. Ik ben er dankbaar voor dat ik samen met jullie deze wel zeer bijzondere dag kan en mag vieren. Jullie zijn alweer 25 jaar gelukkig met elkaar!

Gefeliciteerd Met Jullie 25 Jarig Huwelijk Florals Wenskaarten
Gefeliciteerd Met Jullie 25 Jarig Huwelijk Florals Wenskaarten from naturalflowercards.nl.stonepro.nl
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik wens jullie een hele prachtige dag vol fun, en nog vele dagen en jaren daarna. Het 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Vijfentwintig jaar liefde, aandacht, begrip en steun voor mekaar, dat verdient onze welgemeende bewondering! Wat een geweldige mijlpaal voor een geweldig paar. Gaat er iemand trouwen (?) feliciteer diegene dan met een huwelijk felicitatie gedichtje, korte gedichtjes en lange. Nogmaal gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk tineke je net 23 november om. Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij!

Eén liefde, één hart, één bestemming.

Laten we er een geweldige dag van maken! Het is heel bijzonder na vijfentwintig jaar met vele ups en downs nog altijd bij elkaar. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen. Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Ik wens jullie een hele prachtige dag vol fun, en nog vele dagen en jaren daarna. Overzicht met huwelijksfelicitaties gedichtjes voor het huwelijk van uw naaste(n), bijvoorbeeld een vriend, vriendin of een familielid zoals een kind, broer, zus, vader, moeder, tante, oom, neefje of nichtje. Wat een geweldige mijlpaal voor een geweldig paar. Lieve namen, ik ben zo gelukkig jullie hier samen te zien staan, nog altijd net zo verliefd als 25 jaar geleden. Zijn vrienden of bekenden van je 12,5 jaar getrouwd, maar ben je niet in staat om op het feest te komen. Wauw, al 25 lentes bij elkaar. Huwelijksjubileum gedichten voor mensen die 1, 5, 12,5, 25, 37,5, 50 of 60 jaar getrouwd zijn, kent u iemand die binnenkort x jaar getrouwd is zet het paar dan extra in het zonnetje met een leuk gedicht voor het prachtige jubileum. Ma karin aat en rik #rebonieuws #bodegraven #reeuwijk. Hartelijk gefeliciteerd met jullie getal jarig huwelijk.

0 Response to "Gefeliciteerd Met Jullie 25 Jarig Huwelijk : Felicitatie 25 Jarig Huwelijksjubileum Met Goudlook En Champagne"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel